Werken bij Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Van origine zijn we Nederlands, maar je kan inmiddels bij meer dan 2.000 winkels in wel 9 landen budgetshoppen.

 

Houd jij ook zo van leuke en handige producten? Laat je dan verrassen door ons brede en wisselende assortiment met wel 6.000 producten in 14 categorieën. Natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Kleine prijzen, grote glimlach is immers waar we het voor doen.

 

Iedere week liggen er 150 nieuwe items in de winkel en scoor je de leukste koopjes nóg voordeliger in de weekactie. Reden te meer om lekker vaak langs te komen. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je voor schoonmaakmiddel komt, maar de winkel ook dolblij verlaat met een shopper vol andere handige en leuke spulletjes met kleine prijsjes. Dat is het Action-effect!

Assistant Winkelverantwoordelijke

Assistent Bedrijfsleider bij Action in Pelt: Jouw Avontuur in de Retailwereld!

Ben jij klaar voor een reis in de dynamische wereld van retail? Droom je van een rol waarin je jouw leiderschapskwaliteiten kunt ontplooien en tegelijkertijd kunt bijdragen aan het succes van een internationaal bekende organisatie?
Als assistent bedrijfsleider bij Action in Pelt krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team, jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een bloeiende omgeving.

Pelt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

assistent winkelverantwoordelijke

Ben jij op zoek naar een uitdagende leidinggevende rol waarin je continu kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen? Heb je een passie voor het samenwerken in een team en het dagelijks streven naar uitstekende verkoopresultaten? Ben jij iemand die kostenbewust is en altijd gefocust blijft?

Aarzel dan niet langer en stuur ons direct jouw CV! Wij hebben de perfecte vacature op maat voor jou beschikbaar.

Schoten
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker Brugge

Wil jij gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Samen met je collega’s houd jij de winkel gevuld, netjes en strak. Dankzij je afwisselende werkzaamheden vliegt je werkdag voorbij.

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

ASSISTENT WINKELVERANTWOORDELIJKE

Werken bij Action is een unieke ervaring. De kern is heel simpel; klanten steeds weer verrassen met een divers en wisselend assortiment voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. De manier waarop zij dat doen, doet geen enkele retailer hen na. Action groeit hard! 

Als assistent winkelverantwoordelijke speel je een belangrijke rol in de klantbeleving. Jij hebt één van de meest veelzijdige banen binnen Action. Geen dag is hetzelfde. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment wordt er dagelijks een beroep gedaan op jouw creativiteit en ondernemerschap.

Deurne
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Winkelverantwoordelijke

Werken bij Action is een unieke ervaring. Als assistent winkelverantwoordelijke speel jij daar een belangrijke rol in. Onze klanten voelen zich welkom in de winkel en lopen met een grote glimlach naar buiten. Jij hebt één van de meest veelzijdige banen binnen Action. Geen dag is hetzelfde. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment wordt er dagelijks een beroep gedaan op jouw creativiteit en ondernemerschap.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan nu online!

Waregem
voltijds
Vaste job
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage