• agilitas-over-3

    t-interim is Agilitas

    Het Latijnse woord ‘agilitas’ drukt perfect uit hoe wij in de markt staan: flexibel, wendbaar en actiegericht. Klaar om in te spelen op elke nieuwe ontwikkeling en ons aan te passen aan de specifieke noden van onze klanten.

  • Doe jij je job nog wel graag?

    Of zit je met twijfel in de maag? Is het in twee tellen vrijdag? Of duurt je maandagochtendgevoel een hele week? Doe de test en ontdek of het tijd is om eigenlijk naar mij, je buikgevoel, te luisteren. Allé hup!

    TEST JE BUIKGEVOEL

Onze specialisaties

logo's%20%20agilitas%20group.JPG

Van ons mag je dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw.
En onze glimlach krijg je er gratis bij.

Werkgevers waar we mee samenwerken

Blog

Wanneer we Brigitte Clabots ontmoeten, zien we een vrouw met veel levenslust . Wat ons opvalt, is dat ze al een lange weg heeft afgelegd. Multiple Sclerose trof haar al in 1993. In het begin kon ze dit nog combineren met haar job als verzorgende bij ouderen. Maar na verloop van tijd was dit niet meer haalbaar voor Brigitte.

Ze vroeg in 2006 een Persoonlijk AssistentieBudget aan (PAB, nu PVB), wat haar in 2012 werd toegekend.

Blog

Je hebt je sollicitatiegesprek overleefd en hebt het arbeidscontract ondertekend. En voor je het goed beseft, is het morgen reeds je eerste werkdag. Je bent superenthousiast én nerveus, want op je eerste werkdag wil je uiteraard een goeie indruk maken. Geen nood, we helpen je graag op weg met deze zes tips voor je eerste werkdag!