bijv. chauffeur, productiemedewerker, magazijnier ...
bijv. Brussel, Antwerpen, Mechelen ...
Vind mijn locatie
  • Agilitas klanten

    Ik zoek nieuwe medewerkers

    Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers? Onze ervaren consulenten vinden de beste match voor uw bedrijf. Ontdek onze lokale aanpak.

  • Dienstencheques
  • Ontvang carrièretips in je mailbox

    Op zoek naar werk, maar heb je het solliciteren nog niet helemaal onder de knie? Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang geregeld een tip in je mailbox!

Van ons mag je dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw.
En onze glimlach krijg je er gratis bij.

Blog

Tien zesdejaars van lagere school Sint-Pieter zijn vandaag te gast bij Agilitas Group in Mechelen. Op het hoofdkantoor van de HR-dienstverlener stonden ze voor het eerst in hun jonge leven op de werkvloer. Medewerkers van Agilitas Group namen hen een halve dag op sleeptouw en dompelden hen onder in de taken van alledag. Het idee om kinderen al zo jong kennis te laten maken met de bedrijfswereld komt overgewaaid uit Nederland, waar initiatiefnemer JINC intussen jaarlijks meer dan zestigduizend kinderen uit vijfhonderd scholen koppelt aan achthonderd bedrijven. Het concept en de filosofie voor België is gelijklopend: alle kinderen en jongeren – ook zij met minder kansen - zo vroeg mogelijk inspireren en op sleeptouw nemen.