Agilitas Asse

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Stationstraat 5 1730 Asse
E-mailadres: asse@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 531 12 70
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Machine operator

Wij zijn dringend op zoek naar een operator met technische kennis! Heb jij ervaring met het instellen van machines? Heb je ervaring in de voedingssector? Communiceer je vlot in Nederlands? Ben jij op zoek naar een functie in de namiddagploeg? Dan ben jij de geschikte kandidaat! 

Ternat
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Aankoper

Wij zijn op zoek naar een ervaren aankoper om het aankoopdepartement van onze klant te versterken. Meer specifiek ben je in deze rol verantwoordelijk voor de ondersteuning van al de B2B-aankopen en ga je in samenspraak met klanten op zoek naar de beste prijzen. Verder draag je ook bij aan de ondersteuning en coördinatie van de analyses en rapporteringen met betrekking tot het aankoop- en verkoopbeleid. Ben je een sterke onderhandelaar? Spreek je vlot Nederlands en Frans? En heb je reeds ervaring als aankoper? Ideaal, want wij zijn op zoek naar jou! 

TERNAT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Master data officer

Voor een familiaal bedrijf in Ternat zijn wij op zoek naar een data officer die de datakwaliteit analyseert en bewaakt. Heb je reeds ervaring als data controller en analyseer je graag gegevens en processen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Solliciteren kan door op onderstaande knop te drukken. 

TERNAT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Aankoper en kwaliteitscontroleur

Voor een voedingsbedrijf, met de nadruk op AGF artikels, zijn we op zoek naar een aankoper/kwaliteitscontroleur (m/v/x)! 

ASSE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Huishoudhulp Opwijk - Affligem - Roosdaal

Voltijdse huishoudhulp regio Opwijk - Affligem - Roosdaal
Bij Agilitas Home zorgen wij voor jouw familiegeluk!
Dit doen we door samen in gesprek te gaan en een uurrooster op maat aan te bieden zodat jouw work-life balance optimaal is.
Daarnaast bieden wij tal van extra voordelen om jou financieel te ondersteunen. Bij Agilitas Home bieden wij een zeer uitgebreid loonpakket met tal van extra's.

In onze warme Agilitas familie komt het welzijn van onze werknemers op de 1e plaats.
Wil jij mee zorgen voor het gezinsgeluk van onze klanten?

Kom dan zeker langs voor een gesprek in één van onze kantoren.

Asse
voltijds
Dienstenchequebaan
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage