Agilitas Bree

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Witte Torenstraat 2/H0/1 3960 Bree
E-mailadres: bree@agilitas.be
Telefoonnummer: 089 46 90 60
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Reachtruckchauffeur Nacht

Heb je een voorliefde voor werken in een magazijn? Begint jouw mond al helemaal te schuimen bij het idee dat je zou werken bij dé brouwerij van Bocholt?
Heb je daarbovenop een geldig heftruckattest of reachtruckattest?

Laat je niet tegen houden en solliciteer nu!

Bocholt
voltijds
Tijdelijke job

Monteur productie

Ben je handig en werk je graag in het atelier, dan is deze job misschien iets voor jou!

Bree
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator verpakking 2 ploegen

Op zoek naar een uitdagende rol als operator in de voedingsindustrie? Ben jij gedreven door kwaliteit, orde en netheid? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een internationaal voedingsbedrijf gevestigd in Bree. Interesse? Solliciteer dan snel! Of contacteer ons voor meer informatie op 011 71 80 10.

BREE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent persoonlijk Assistent(e)

Ben je een jobstudent en studeer je in een zorgende richting dan is deze vacature misschien helemaal iets voor jou. Een perfecte aanvulling op je studies door een persoon met een fysieke beperking te begeleiden en ondersteunen in zijn dagelijkse leven. Had je graag wat meer informatie, lees de volledige vacature hieronder. Interesse vergeet dan zeker niet te solliciteren!


Bree
deeltijds
Tijdelijke job

Jobstudent

Graag onder de mensen zijn, een spontane glimlach en een vlotte babbel: dat heb je al, de rest wordt je aangeleerd! Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob  waar je verschillende taken mag doen zodat de werkdag vliegt? Solliciteer dan vandaag nog!

Bree
deeltijds
Studentenjob
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage