1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze kantoren
  4. Agilitas Dendermonde

Agilitas Dendermonde

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Brusselsestraat 100 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: 052 20 27 32
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Chauffeur BE

Als chauffeur BE ben ik toegewijd aan het veilig vervoeren van hoogwerkers en aanverwante apparatuur binnen strakke deadlines. Ik werk graag vroeg en flexibel, zodat elke opdracht op tijd en naar tevredenheid wordt voltooid.

Wetteren
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Storingstechnieker (nacht)

Wij zijn op zoek naar een ervaren Storingstechnieker om een team in Wetteren te versterken. Je werkt in de vaste nachtploeg en hebt zowel mechanische als elektrische kennis. Je zorgt ervoor dat de industriële machines altijd operationeel zijn en voert preventief onderhoud uit.

Wetteren
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Quality Controller (2 ploegen)

Wij zijn op zoek naar een gedetailleerde en gemotiveerde Quality Controller om dit team in Wetteren te versterken. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de producten en verpakkingen.

Wetteren
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Quality Controller (nacht)

Wij zijn op zoek naar een gedetailleerde en gemotiveerde Quality Controller om dit team in Wetteren te versterken. Je werkt in de vaste nachtploeg en bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de producten en verpakkingen.

Wetteren
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier met reachtruckattest (nacht)

Wij zijn op zoek naar een ervaren Magazijnier met Reachtruckattest om een team in Wetteren te versterken. Je werkt in de vaste nachtploeg en bent verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van het uitgaand magazijn.

Wetteren
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage