Agilitas Genk

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Reinpadstraat 1 3600 Genk
E-mailadres: genk@agilitas.be
Telefoonnummer: 089 32 25 00
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Jobstudent Chauffeur B

Maak je graag mensen blij met hun dagelijks flesje of blikje frisdrank op het werk? Iedere dag op pad met een bedrijfswagen? 

Om deze automaten ter plaatsen bij te vullen zijn wij op zoek naar jou! 

Je werkt dagelijks tussen 8u en 18u (afhankelijk van de filles).

Spreekt dit jou aan? Lees zeker verder en solliciteer vandaag nog. 

Genk
voltijds
Studentenjob

Plooibank operator CNC

Ben jij een ervaren CNC plooibankmedewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? we zoeken een gemotiveerde professional om het team te versterken. Als je ervaring hebt met een TRUMPF plooibank en een passie hebt voor techniek, Wil je werken in een bedrijf dat al dertig jaar dé specialist is in plaat- en profielwerk voor diverse sectoren? Dan zijn wij op zoek naar jou! voor meer info bel 011/ 26 49 90

GENK
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent(e) persoonlijk assistent(e) 4,5u/2 weken te Genk

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van iemand met het syndroom van Down? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een empathische en energieke persoonlijk assistent om individuele ondersteuning te bieden aan een persoon met het syndroom van Down. Deze positie biedt 4.5 uur om de twee weken op zaterdag, met mogelijkheden om dit uit te breiden.

Genk
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Productie arbeider

Voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doelwitten voor militaire doeleinden zoeken wij gemotiveerde productiearbeiders 

Oudsbergen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Warehouse Coördinator (2-ploegen)

Ben jij een geboren leider met een passie voor logistiek? Heb jij het talent om een team te motiveren, aan te sturen en te begeleiden naar succes? Ben jij een kei in het coördineren van logistieke activiteiten en het efficiënt beheren van een magazijn?

Beschik jij over uitgebreide kennis van magazijnprocessen, voorraadbeheer en logistieke principes? En blink jij uit in communicatieve en organisatorische vaardigheden?

Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Warehouse Coördinator!

Interesse of graag meer info? Scroll verder of bel 011/26.49.90

Ham
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage