Agilitas Halle

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Ninoofsesteenweg 26 1500 Halle
E-mailadres: halle@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 600 10 10
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Bediende postdienst

Voor Colruyt in Halle zijn wij op zoek naar een bediende voor de postdienst! 

Halle
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelverantwoordelijke

Ben jij een geboren leider met een passie voor slaapcomfort en retail? Heb jij de vaardigheden om een team te motiveren en een winkel te laten floreren? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als winkelverantwoordelijke!

Sint pieters leeuw
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalmedewerker

Straal jij altijd met een glimlach? Help je graag klanten verder? Sta je zeker in je schoenen? Verkoop je dingen? Voel je je thuis in een winkel met dé unieke Albert Heijn sfeer?  Lees dan zeker verder!

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Medewerker aardappelen-groenten-fruit

Heb jij een boontje voor alles wat van het veld komt? Dan kan jij aan de slag in onze afdeling Groenten & Fruit.

Als winkelmedewerker heb jij een passie voor alles wat vers is. Je helpt de klant graag verder en je doet dit bovendien met een glimlach. Ook neem jij de verantwoordelijkheid in het plaatsen van bestellingen en dat doe je met de grootste nauwkeurigheid. Je zorgt ervoor dat je afdeling er altijd tiptop uit ziet.

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Poetshulp

Een verzorgde nette winkel vinden we superbelangrijk. Daarom zijn we op zoek naar onderhouds-/kwaliteitsmedewerkers voor onze winkel in Sint-Pieters-Leeuw.

Je werkt in een voltijdse functie, waarvan 80% van je tijd aan het onderhoud van de winkel, de sociale ruimten en het sanitair besteed. De rest van je tijd check je de temperatuur van de frigo's, zorg je voor het onderhoud van apparaten en zorg je mee voor het beheer van de arbeidskledij.

Heb je oog en feeling voor hygiëne en heb je ervaring met het poetsen van lokalen, dan wordt je misschien één van onze nieuwe onderhouds- en kwaliteitsmedewerkers.


Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage