1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze kantoren
  4. Agilitas Vilvoorde

Agilitas Vilvoorde

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Stationlei 76 0/2 1800 Vilvoorde
E-mailadres: vilvoorde@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 253 98 63
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Administratief Bediende

Ben jij een administratieve duizendpoot met een liefde voor cijfers? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je ooit gedroomd van een functie waarin je jouw administratieve vaardigheden kunt combineren met jouw passie voor cijfers? Een plek waar je elke dag wordt uitgedaagd en jezelf verder kunt ontwikkelen? 

Lees dan snel verder.

Vilvoorde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Poetshulp

Onze klant biedt uitgebreide zorg- en ondersteuningsdiensten aan mensen die graag in hun eigen huis willen blijven wonen. We geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk om de beste zorg te leveren. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een zorgvuldige en betrokken poetshulp voor thuiszorg.

Vilvoorde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief Bediende

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige Administratief Bediende voor onze klachtendienst. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verwerken van klachten via e-mail en zorg je voor een efficiënte en klantgerichte afhandeling. Ben jij communicatief vaardig en tweetalig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vilvoorde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Care Agent

Op zoek naar een uitdagende job als klantendienstmedewerker met bedrijfswagen?

Locatie in Vilvoorde en vlot bereikbaar? Grijp snel je kans!

Als Customer Care Agent ben jij dé sleutelfiguur van onze gewaardeerde klanten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en draagt de verantwoordelijkheid van hun volledige vloot aan bedrijfswagens.

VILVOORDE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Douane Declarant

Ben je klaar voor een uitdagende carrière in de logistiek en heb je een passie voor douaneprocedures? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gemotiveerde Douane Declarant om ons team te versterken.

Strombeek-Bever
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage