toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
24 vacatures gevonden

Consulent Dienstencheques

Bij Agilitas Home staat ieders familiegeluk centraal. We ondersteunen onze huishoudhulpen in hun missie om gezinnen te helpen in het huishouden zodat zij op hun beurt tijd kunnen maken om van waardevolle momenten te genieten.

Ben jij gedreven, toon je graag initiatief en heb je zin om mee in dit verhaal te stappen voor ons kantoor in Antwerpen? Het kantoor zal verhuizen naar Deurne-Zuid vanaf mei. Ben jij perfect drietalig, Nederlands, Pools en Engels? Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Antwerpen
voltijds
Vaste job

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Mortsel? Check!

Als recruiter sta je in voor het A tot Z binnen een Large Account omgeving voor Agilitas Mortsel. Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start.

Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door Stephanie Simsek, Business Manager van het kantoor Mortsel.

Zie je het helemaal voor jou? Dan is het moment om te solliciteren! :-)  Dit kan je doen via de sollicitatieknop.

Mortsel
voltijds
Vaste job

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Dendermonde? Check!

Als recruiter sta je in voor het A tot Z binnen een KMO omgeving voor Agilitas Dendermonde. Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start.

Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door Deborah Mathieu (Business Manager van het kantoor Dendermonde KMO).

Zie je het helemaal voor jou? Dan is het moment om te solliciteren! :-)  Dit kan je doen via de sollicitatieknop.

Dendermonde
voltijds
Vaste job

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Eeklo? Check!

Als recruiter sta je in voor het A tot Z binnen een KMO omgeving voor Agilitas Eeklo. Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start.

Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door Steve Lansay, District Manager van het kantoor Eeklo.

Zie je het helemaal voor jou? Dan is het moment om te solliciteren! :-)  Dit kan je doen via de sollicitatieknop.

Eeklo
voltijds
Vaste job

Digital Campaign Manager

Als Digital Campaign Manager ben je een resultaatgedreven marketeer met een passie voor conversie-optimalisatie en een diepe affiniteit met technologie. Je hebt uitgebreide kennis van digitale marketing kanalen en tools. Je beschikt over de nodige digitale marketing certificaten en hebt een sterke SEO kennis.

Mechelen
voltijds
Vaste job

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Beveren? Check!

Als recruiter sta je in voor het A tot Z binnen een KMO omgeving voor Agilitas Beveren. Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start.

Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door Asther De Munck (Business Manager van het kantoor Beveren).

Zie je het helemaal voor jou? Ben jij beschikbaar vanaf mei? Dan is dit het moment om te solliciteren! :-)  Dit kan je doen via de sollicitatieknop.

Beveren
voltijds
Vaste job

Back Office Consultant

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als Back Office Consultant met fijne collega's en een toplocatie in Gent? Check!

Als Back Office Consultant sta je in voor de volledige administratie van A-Z. Je bent de communicator tussen je collega's in de Front Office, uitzendkrachten en klanten.

Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door je collega's Cathy, Elise, Ellen, Leen, Rita en Hanna.

Zie je het helemaal voor jou? Dan is dit het moment om te solliciteren! :-)  Dit kan je doen via de sollicitatieknop. En wie weet kan jij het team versterken vanaf 15 april, al is dit steeds bespreekbaar.

Gent
voltijds
Vaste job

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Leuven? Check! Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start. Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door je Business Manager van het kantoor. Zie je het helemaal voor jou? Dan is dit het moment om snel verder te lezen!

Leuven
voltijds
Vaste job

Business Manager

Bij Agilitas bieden we meer dan alleen een baan; we creëren een carrièrepad waarin we samen onze duidelijke missie vervullen: het verbinden van kandidaten met werkgevers en omgekeerd. Daarom zijn we op zoek naar een collega die proactief is in het benaderen van commerciële kansen en een 'people-minded' aanpak hanteert.

In de rol van Business Manager ga je aan de slag als ondernemer. Met jouw gedreven instelling heb je de ambitie om impact te maken op het persoonlijke pad van mensen. Samen met jouw team van recruiters ben je de drijvende kracht op de arbeidsmarkt, waarbij je streeft naar het succesvol invullen van vacatures. Je krijgt daarbij de vrijheid en autonomie om te handelen, waardoor het een boeiende uitdaging is om je passie te volgen en klanten en kandidaten samen te brengen

Eeklo
voltijds
Vaste job

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Vilvoorde? Check!

Als recruiter sta je in voor het A tot Z binnen een KMO & LA verhaal voor Agilitas Vilvoorde. Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start.

Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door Ireen Van Laethem (Business Manager van het kantoor Vilvoorde).

Zie je het helemaal voor jou? Dan is het moment om te solliciteren! :-)  Dit kan je doen via de sollicitatieknop.

Vilvoorde
voltijds
Vaste job
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage