t-interim is Agilitas

De jobmarkt is in volle verandering. Mensen willen een flexibele loopbaan, die mee evolueert met hun veranderende aspiraties en noden, eerder dan een vaste baan voor de rest van hun leven. We geloven dan ook in een jobmarkt in beweging, waar bedrijven en medewerkers elkaar continu verrijken. Een perfecte match is daarbij cruciaal. Deze match maken is onze expertise, die wij graag inzetten om als echte partner van uw bedrijf op een duurzame manier waarde toe te voegen.

Maak kennis met Agilitas.

What’s in a name…

Het Latijnse woord ‘agilitas’ drukt perfect uit hoe wij in de markt staan: flexibel, wendbaar en actiegericht. Klaar om in te spelen op elke nieuwe ontwikkeling en ons aan te passen aan de specifieke noden van onze klanten.

Een unieke aanpak voor u

De manier waarop wij ons onderscheiden in de markt en elke dag waarde toevoegen aan
uw bedrijf, is door onszelf voortdurend uit te dagen en te verbeteren, op basis van 4 D’s: 

  • Dichtbij

Een duurzame match is enkel mogelijk als wij onze klanten en kandidaten goed kennen. We besteden dan ook graag tijd met u, om uw bedrijf en uw noden te begrijpen. Zo komen we samen tot de ideale oplossing. Ons breed netwerk van kantoren zorgt ervoor dat we ook letterlijk dichtbij zijn en uw lokale omgeving kennen.

  • Deskundig

Om de perfecte match te kunnen maken, zetten wij enorm in op de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Hierdoor beschikken zij over de juiste ervaring en deskundigheid om u een optimale service te verlenen. Gevolg: heel vaak groeien onze kandidaten uit tot vaste medewerkers bij onze klanten.

ik zoek mdw
  • Digitaal

We investeren continu in onze front- en backoffice, nieuwe tools en applicaties, zodat we alsmaar sneller en kwalitatiever de juiste oplossing voor u vinden.

 

  • Duurzaam

Elke dag opnieuw gaan wij ervoor, met z’n allen en voor de volle 100%. Snelheid en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. Onze goesting en glimlach krijgt u er gratis bij. Zo bouwen wij elke dag aan duurzame relaties met zowel klanten als uitzendkrachten

Blog

Een volledig vernieuwd bedrijf voor een jobmarkt in volle verandering. HR-dienstverlener t-groep en uitzendkantoor t-interim gaan vanaf vandaag verder onder de naam “Agilitas Group” en “Agilitas”. De nieuwe naam verwijst naar de manier waarop de HR-dienstverlener zich onderscheidt in de markt: met een persoonlijke en wendbare aanpak, aangepast aan de specifieke noden van klant en kandidaat. Het bedrijf telt vandaag meer dan 750 medewerkers verspreid over 150 kantoren in België, Nederland en Polen. En de ambitie is groot, zo wil Agilitas Group tegen 2020 maar liefst 100.000 talenten aan het werk krijgen in België en Nederland.

Blog

Agilitas Home Services & Care gaat voor nog meer service: de huishoudhulpen en zorg-assistenten van Agilitas krijgen een opleiding EHBO, zodat ze in noodgevallen kunnen ingrijpen. Dit kunnen allerlei kleine huiselijke ongevallen zijn met ouderen, maar ook met volwassenen en kinderen, waar EHBO een toegevoegde waarde heeft.