Webinar: De nieuwe arbeidsmarkt na COVID-19

Schrijf u hier in!

2020 is op z’n zachtst gezegd al een hectisch jaar geweest. Het coronavirus slaat nog steeds sterk om zich heen, en dat voelen we op allerlei vlakken. Één van de domeinen waarbij het op de grondvesten heeft gedaverd is onze economie. Intussen herpakt deze economie zich stilaan, in sommige sectoren sneller dan in andere. 

Deze periode geeft u echter ook tijd om stil te staan bij uw huidige manier van werken. Om opportuniteiten te zien waarin uw bedrijf nog kan verbeteren. Ook op vlak van HR. En daar willen wij u graag in ondersteunen. Misschien kwam u wel personeel te kort, of had u net te veel medewerkers in dienst? Of kreeg u te maken met een gedemotiveerd personeelsbestand? 

Wij organiseren daarom een webinar over de nieuwe arbeidsmarkt na COVID-19, met niemand minder dan Fons Leroy, ex-gedelegeerd bestuurder bij VDAB. Fons bouwde tijdens zijn loopbaan ontzettend veel expertise en kent de Vlaamse arbeidsmarkt door en door. Fons bracht onlangs een boek uit "Een vaccin voor de arbeidsmarkt - Werken na corona", wat hem dé geschikte persoon maakt om zijn expertise te delen. Hij brengt naast een analyse van de hedendaagse arbeidsmarkt, ook inzichten over hoe we met de komende veranderingen kunnen omgaan.

Fons Leroy

Naast de expertise van Fons Leroy, delen wij kort onze eigen inzichten met u. Wij inspireren u over wat u zelf kan doen om succesvoller te zijn op HR vlak, en wat u mag verwachten van een HR partner zoals Agilitas.