1. Homepage
  2. Werkgevers
  3. Onze diensten
  4. Soft HR supporting services

Andere HR-diensten

Om zowel jou als je medewerkers te ondersteunen

Expertise rond sociale wetgeving

Een correct personeelsbeleid is essentieel voor jouw organisatie. Het kluwen van de Belgische sociale wetgeving is geen eenvoudige materie. Gelukkig zijn we daarin bij Agilitas gespecialiseerd. Zoek je een betrouwbare partner met kennis van zaken? Wij zorgen ervoor dat jouw personeelszaken vlot lopen.

 

Contacteer ons

Planningstool

Met onze planningstool is je aanvraag voor nieuwe en bestaande werkkrachten meteen administratief tot orde - van het moment dat je jouw vraag lanceert, tot de shift vergoed is aan de betrokken persoon. Zo kan jij je focussen op het aansturen van je ploeg. Kies je voor deze oplossing, dan maken onze specialisten je met plezier wegwijs in de tool. Zo creëer je tijd en ruimte voor de dingen die echt belangrijk zijn, en dit met of zonder onze ondersteuning.

 

Wij roosteren jouw uitzendkrachten rechtstreeks in het systeem in, waardoor ze meteen toegang krijgen tot onboardingdocumenten, attesten,… en jij hebt een rechtstreekse lijn voor algemene communicatie per afdeling, kostenplaats of zelfs naar alle medewerkers tegelijk.

Zowel jouw uitzendkrachten als jouw vaste medewerkers krijgen een app-notificatie, sms of mail met hun planning voor de komende dagen, week of maand. Jouw medewerkers kunnen ook hun beschikbaarheid toevoegen via de app, of inspringen voor een openstaande shift. Het contract wordt meteen geregistreerd, waardoor je zicht hebt op onder- of overcapaciteit. Je kan shiften verwijderen of toevoegen, zodat onze consulenten kort op de bal spelen in de zoektocht naar extra werkkrachten. Je kan ook eenvoudig rapporten en prestaties exporteren – zo krijg je meteen een overzicht van ziektes, verlof, aanwezigheden,…

 

Kortom, deze planningstool is de ideale manier om je administratief volledig te ontzorgen bij het inroosteren van je werkkrachten.

 

Contacteer ons

Extra ondersteuning voor jouw HR-afdeling?

Bijkomende ondersteuning voor jouw Human Resources-afdeling nodig op korte of lange termijn? Al eens aan een freelancer of in-house consulent voor jouw organisatie gedacht? We bekijken graag samen met jou welk profiel het best aansluit bij jouw noden, en stellen op basis daarvan de geschikte kandidaat voor.

 

Contacteer ons

Interim Management

Time is money! Via Interim Management vind je snel de juiste vakexperten met het DNA dat matcht met jouw organisatie. Dankzij onze jarenlange expertise en hechte freelance community reiken wij binnen de 48 uur een oplossing aan voor jouw nood. Neem snel contact met onze collega's van Ascento, zij kennen de kneepjes van het vak! 

 

Meer info

Burnoutpreventie en -reïntegratie

Via EmPower van Ascento brengen we de mentale weerbaarheid van je medewerkers in kaart voor ernstige problemen de kop op steken. 

 

Aan de hand van een persoonlijkheidstest en een uniek ontwikkelde klinisch-neurologische test geven we gericht advies over het welzijn en de veerkracht van je medewerkers. We staan expliciet stil bij het mentaal welzijn en bij bepaalde aandachtspunten of alarmsignalen voor uitval of burn-out. De resultaten worden steeds geïnterpreteerd en persoonlijk toegelicht door een psycholoog.


We geven een algemene feedback aan HR en de direct leidinggevende. De inhoud van het gesprek met je medewerker blijft vertrouwelijk. 

 

Lees meer

Talent Development

Met TalentScope van Ascento krijg je accuraat zicht op de bestaande competenties van jouw medewerkers én hun ontwikkelpotentieel. Je besteedt specifieke aandacht aan de relatie van je medewerkers met de noden van jouw organisatie, je bedrijfscultuur en de contextfactoren. Zo bekijken we samen de mogelijkheden op gebied van interne mobiliteit. Aan de hand van concrete oefeningen en tools wordt er draagvlak gecreëerd bij je medewerkers voor mogelijk aankomende veranderingen. Zo ontwikkel je het aanwezige talent in je organisatie en bied je perspectief aan jouw medewerkers.

 

Lees meer

Outplacement en loopbaanoriëntatie

Moet je noodgedwongen afscheid nemen van één of enkele medewerkers? Via ReDiscover van Ascento bieden we hen de beste begeleiding naar een nieuwe job. 

In een persoonlijk plan focussen we samen op competenties, interesses en vaardigheden. We werken aan veerkracht, wakkeren passie aan en bieden toekomstperspectief. Via ReDiscover (her)ontdekken deelnemers welke volgende carrièrekeuze hen gelukkig kan maken. Dat kan in het kader van Outplacement en/of Loopbaanbegeleiding.

Meer nog, daarnaast bieden we voor je medewerkers die aan de slag blijven een mooi traject dat hen ondersteunt om gemotiveerd de schouders te zetten onder het verdere groeiperspectief van jouw organisatie. 

 

Lees meer

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage