1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze kantoren
  4. Agilitas Anderlecht

Agilitas Anderlecht

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Paepsemlaan 20 1070 Anderlecht
E-mailadres: anderlecht@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 526 12 30
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Chauffeur C

Heb jij een rijbewijs C en heb je zin om in te staan voor de distributie van gepalletiseerde goederen? Dan hebben wij voor jou de ideale job!


Sint-Agatha-Berchem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier

Ben jij een ervaren magazijnier met een heftruckattest en een passie voor logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons filiaal in Anderlecht zoeken we een gedreven magazijnier die ons team komt versterken.

Anderlecht
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Sales Representative

Ben je klaar voor een uitdagende en dynamische rol in de wereld van wegtransport? Wij zijn op zoek naar een gedreven Field Sales/Sales Representative. Lees verder en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magasijnier

Ben jij een getalenteerde heftruckbestuurder met een passie voor logistiek en klantgericht werken? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de groei en optimalisatie van ons magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sint Gillis
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magasijnier

Êtes-vous un(e) cariste talentueux(se) avec une passion pour la logistique et le service client ? Souhaitez-vous rejoindre une équipe dynamique et contribuer à l'optimisation de notre magasin ? Nous avons l'opportunité idéale pour vous !

Sint Gillis
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage