1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze kantoren
  4. Agilitas Gent-Zeehaven

Agilitas Gent-Zeehaven

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Skaldenstraat 121 C 4 9042 Sint-Kruis-Winkel
E-mailadres: zeehaven@agilitas.be
Telefoonnummer: 09 218 18 91
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Shiftleader

Als shiftleader van een gloednieuwe sorteerlijn zorg je er mee voor dat de lijn vlotjes draait. Je bent verantwoordelijk over jouw team. Dit team bevat tussen de 4 en 6 mensen. Heb je interesse om deel uit te maken van een internationaal bedrijf? Solliciteer dan heel snel op de vacature van sorteerder!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Fietskoerier PostNL

Hou je ervan om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren? Geniet je van de buitenlucht en zoek je een manier om tijdens je werk aan je conditie te werken? Ben je gemotiveerd en zoek je een leuke studentenjob? Dan is de functie van fietskoerier bij PostNL precies wat je zoekt!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Procesoperator

Geef je om het milieu en een duurzame wereld? Wil je in je job echt een verschil maken om onze planeet te helpen? Dan is deze job als procesoperator in twee ploegen absoluut iets voor jou!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Fietskoerier PostNL

Hou je ervan om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren? Geniet je van de buitenlucht en zoek je een manier om tijdens je werk aan je conditie te werken? Ben je gemotiveerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie van fietskoerier bij PostNL precies wat je zoekt!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Polyvalent operator

Ben je op zoek naar een polyvalente job als operator? Wil je onze planeet helpen door correct te sorteren? Heb je naast werken als machine-operator ook interesse om met een bulldozer of heftruck aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage