Agilitas Gent

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: François Laurentplein 1 9000 Gent
E-mailadres: gent@agilitas.be
Telefoonnummer: 09 269 89 50
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Orthopedagoog voor een Jong Meisje met Autisme 4u/w

Ben jij een ervaren orthopedagoog of in je laatste jaar ortho opleiding en doe je dit  met een passie voor het ondersteunen van kinderen met o.a. autisme?
Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die tweemaal per week een jong meisje kan helpen haar spraak en uitdrukkingen te verbeteren.

Merchtem
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als magazijnier? Ben jij bereid in de vriezer te werken? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Solliciteer dan snel via onze website! 

Mollem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief bediende - bakkerij

Voor een KMO, gespecialiseerd in het bereiden van patisserie zijn we op zoek naar een (tijdelijke) administratief bediende!

TERNAT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Pâtissier

Vous avez votre diplôme de boulanger ou pâtissier en poche et vous avez toujours souhaité travailler dans une boulangerie industrielle qui travaille les produits locaux et régionaux selon des recettes traditionnelles.

Asse
temps plein
Intérimaire option contrat fixe

Boulanger

Voulez-vous faire plaisir à tout le monde avec la délicieuse odeur du pain fraîchement cuit ? Vous avez un diplôme de 'boulangerie/pâtisserie', de l'experience ou vous pationnée ?

Hesité plus et cliquer pour postuler!

Zellik
temps plein
Intérimaire option contrat fixe
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage