Werken bij Agilitas

Zin om een carrière in de HR wereld uit te bouwen?

Ontdek onze interne vacatures

Krijg je een kick van samenwerken met positieve can do-ers die elke dag opnieuw zoveel mogelijk mensen in de juiste rol op de juiste plaats inzetten? Hou je ervan om mensen en organisaties te helpen hun dromen waar te maken? Word je gedreven door resultaten? Dan hebben we wellicht een match!

Ondernemen en kansen creëren 

Je bouwt continu aan een duurzame vertrouwensrelatie met je klanten en kandidaten, je houdt de vinger aan de pols en matcht toptalenten met klanten. Je hebt de durf om te bellen, veel te bellen. Want zo blijf je het dichtst bij je klanten en kandidaten.

Doelstellingen bereiken en resultaten continu verbeteren maken deel uit van ons DNA. Tijdens het interview met kandidaten ga je systematisch op zoek naar een ‘fit’ tussen de kandidaat en de organisatiecultuur van de klant.

Ambitie om buiten je comfort zone te treden of een team aan te sturen? Bij ons kan het allemaal.

#samenkomenweverder

Samenwerking staat centraal in onze cultuur. Elke dag is er binnen je team structureel overleg en worden er samen afspraken gemaakt om de doelstellingen te realiseren. Even de hoofden bij elkaar zodat je precies weet welk jouw taken zijn en hoe jij maximaal kan bijdragen aan het resultaat. 

In onze open bedrijfscultuur kan alles, echt alles besproken worden. Sterker nog, we peilen actief naar je ideeën en eventuele bekommernissen. Door echt te luisteren naar elkaar, verleggen we grenzen en door gericht acties te nemen, bouwen we samen aan een nog leuker Agilitas.

 • Blog post

  Uitzendconsulent Inne houdt van haar afwisselende job

  Als uitzendconsulent werken bij Agilitas? Dat betekent dagen vol variatie en voldoening. Inne van Agilitas Antwerpen vertelt je er alles over!

 • Wat ik heel leuk vind bij Agilitas is ons team. We zijn namelijk een heel hecht team en dat kan je zeker ook zien aan onze resultaten.

  Inne, uitzendconsulent bij Agilitas

   

  Bij Agilitas krijg je de juiste opleiding en de mogelijkheid je professionele en persoonlijke skills echt te ontwikkelen.

  Loulou, recruiter Agilitas Group

 • Mensen met goesting en ondernemingszin die zich met ons verder willen ontwikkelen, daar investeren we graag in!

  Tom Verhaegen, CEO Agilitas Group

   

  Wat ik zo leuk vind aan Agilitas, is dat we echt als bedrijf er allemaal samen voor gaan. Dat er ook heel goede normen en waarden vanuit het management worden uitgestraald en dat voel je bij al je collega’s.

  Ilse, uitzendconsulent bij Agilitas

 • Blog post

  Ilse van Agilitas Antwerpen over de topjob van uitzendconsulent

  Agilitas biedt als werkgever een positieve ruimte voor elke persoon. Uitzendconsulente Ilse weet er alles van. Zij vond in het kantoor van Antwerpen haar tweede thuis!

Levenslang leren en groeien? No issue!

Uiteraard helpen wij jou om de finesses van het vak te leren! Dat begint al op de eerste dag met de start van het onboardingtraject: fysiek waar mogelijk, digitaal waar noodzakelijk. Continue feedback en afstemming helpen je om te groeien tot een echte deskundige professional. Onze Agilitas Group Business School en het Agilitas Training Center bieden een brede waaier van ontwikkelingsmogelijkheden zowel binnen je huidige rol als ter voorbereiding van je volgende carrièrestap. Kriebelt het om zelf een team te leiden, dan stoomt ons Management Trainee traject jou klaar om die rol effectief op te nemen. De volgende stap zetten in je loopbaan kan ook binnen één van onze andere Business Units, Amplo of Ascento, en waarom niet, misschien wel internationaal binnen de bredere Proman Group waarvan wij deel uitmaken… Een groeitraject op maat voor high potentials behoort zeker tot de mogelijkheden.

Digital savvy

Bij Agilitas zetten we volop in op digitale tools waardoor we ‘slimmer’ kunnen werken en meer tijd kunnen investeren in contacten met klanten en kandidaten. We volgen de markt tendensen op de voet. Excellente service en de perfecte match, daar doen we het voor!

iStock-1009564376

Positieve, professionele collega’s die veel goesting hebben! Dat wil je vast niet missen. Bij ons vind je mensen met diverse talenten: daar kan je veel van leren. Slim werken en hard lachen gaan hand in hand. Gelukkig in een informele, losse en gemoedelijke sfeer waar je jezelf kan zijn!

Work-life balance

Een gezonde work-life balance is goud waard. Bij Agilitas ligt de lat hoog en is er tegelijkertijd veel focus op een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd. Ons uitgebreid kantorennetwerk biedt de mogelijkheid om dicht bij huis te werken. Voor jou geen files! Vakantie en ADV-dagen kan je, uiteraard in overleg met je leidinggevende, optimaal inplannen zodat je nodige tijd aan je gezin kan besteden of eindelijk die mooie reis kan maken.  En werken van thuis gedurende één of twee dagen per week is ook in onze sector mogelijk.

 

De jaarlijkse kick-off, regelmatige teamsamenkomsten, samen klinken of ontbijten, grote en kleine successen vieren… Niets zo leuk als elkaar echt leren kennen in een ontspannen sfeer!

 • Op zoek naar een stageplaats?

  Nog volop aan het studeren en al interesse om een eerste professionele ervaring op te doen in een uitdagende en leerrijke omgeving met supertoffe collega’s? Bij Agilitas kan je terecht voor een stage van een paar weken tot enkele maanden, al dan niet in het kader van een eindwerk, project of thesis.

  We hebben opportuniteiten zowel in een kantoor in jouw buurt als op ons hoofdkantoor in Mechelen in de ondersteunende diensten zoals Marketing en Communicatie, Finance, HR, IT,…

  Stressbestendige, enthousiaste, ondernemende en flexibele studenten met veel verantwoordelijkheidsgevoel zijn altijd welkom! Aan leerzame uitdagingen hebben wij geen gebrek. En, wie weet, is het misschien wel het begin van een mooie carrière in een boeiende, mensgerichte business… 

 • Werken bij Agilitas Group

  werken bij agilitas

  Benieuwd naar de precieze inhoud van onze jobs? Interesse om mensen en organisaties te helpen om zichzelf te overtreffen?

Vacatures bij Agilitas

Uitzendconsulent

Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent ga jij op zoek naar het talent in iedereen:

 • Screening van kandidaten zowel op kantoor als telefonisch
 • Actief zoeken naar potentiele kandidaten
 • Gehele opvolging van klanten en kandidaten
 • Administratie verzorgen van klanten en kandidaten

Bekijk deze vacature

Office manager

Als Office Manager ben je het aanspreekpunt van jouw kantoor, jouw consulenten, collega’s én klanten:

 • Business development
 • Nieuwe klanten bezoeken en huidige klanten opvolgen
 • Aansturen van je team
 • Financieel management van je eigen kantoor

Bekijk deze vacature